Моят опит с “COSMELAN”

Моят опит с “COSMELAN”
May 15th, 2020, Replica, 0 Comments

След като родих второто си дете получих сериозна мелазма, която не мога да махна вече четвърта година. Пробвала съм само избелващи продукти, казват, че лазерите могат да влошат проблема, защото мелазмата се активира и от топлината. Не вярвах, но е така. След тренировка петното ми е ужасно тъмно. Търся информаця навсякъде в интернет и скоро попаднах на видео, в което дерматолог от Австралия обяснява кои лазери са добре за мелазмата. Има значение дължината на вълните и колко дълбоко проникват. Всъщност, за мелазмата трябва по-повърхностно третиране. Това е следващото, което ще пробвам, но сега да ви споделя за маската Cosmelan. 


За този продукт научих случайно и естествено веднага започнах да проучвам. Всички отзиви бяха wow. Някакви страшни петна изчезват като с магия. За 10 дни имаш бебешка кожа без грам петънце. Гледах видеа в youtube, четох отзиви в realself, гледах “преди и след” в инстаграм… Просто нямаше начин това да не е моето спасение. 

Свързах се с моята козметоложка и тя поръча маската. Cosmelan имат представителство в България. Няма такова вълнение, сякаш щях да си слагам хайвер, а не десетки киселини. 

Сложихме маската, с която трябваше да стоя 10 часа. Още в началото нещо ме притесни. Всички ревюта казваха, че се усеща силно парене, а при мен беше поносимо. На следващия ден хората бяха зачервени, усещат парене и дискомфорт. Аз имах леко зачервяване, леко топло лице, усещане като изгорено от слънцето лице. Никога не съм била толкова разочарована, че не ме боли :)))) 

Почнах да чакам излющването, а наред с това от 2-ия ден слагах втората стъпка, която е ужасно щипещ крем. Болката около носа и брадата беше неописуема и въпреки всичко продължавах да спазвам указанията. И отново в сравнение с останалите хора, които се излющват на големи парчета кожа, аз имах доста леко и предимно на брадата. 


Месец след маската петното ми стоеше. По-светло, но си стоеше. Продължих да се мажа с втора стъпка и слънцезащитното към комплекта, но… отново не особен резултат. 


В момента петната ми са отново тъмни, нямах нищо общо с обещаните резултати, че този продукт предотвратява новата поява на петна и общо взето… при мен не проработи. 


В момента нося слънцечащитно дори и вкъщи, защото светлината от прозорците дори може да влоши мелазмата. 


Успех на всички, които се борят с този проблем и дано откриете своето решение. 

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.