За нас

REPLICA е семеен бизнес основан през 1990г като основната дейност е била свързана с внос на текстил и платове. След това фирмата ни се специализира в производството на дрехи. От 15 години поддържаме свои собствени марки, както и производството на много други модели вдъхновени от най-големите световни имена и марки. Започнахме да създаваме колекционерски модели носени от световните звезди, блогъри и модните подиуми. Всеки един модел е внимателно проучен и прегледан от нашия дизайнерски екип. Продукцията ни се изработва на високо технологично ниво с много модерна и професионална техника.

От самото начало, REPLICA се специализира в създаването на шедьоври за модното общество, превръщайки класическия гардероб в лукс, които всеки може да притежава. Ние използваме само най-добрите материали, поради, което REPLICA е предпочитана от тези, които споделят изтънчения вкус. 

Нашата цел е да достигнем до креативната, интелигентна, уверена и модерна жена. Жената уверена във всички аспекти на нейното съществуване, авантюристка, сладка, романтична и дори мъжкараната. Жената, която е постоянно заета и предизвиква живота до крайности с пътувания, вечерни излизания и много други ангажименти. Днес ние чертаем, измисляме дизайни, шием и купуваме за нея, за да можем да и предложим безброй опции само от нашите колекции.

REPLICA има един голям showroom в България. Нашият клиентски отдел обожава да обслужва нашите клиенти и постоянно търси нови такива, които вярват в нашия ентусиазъм и искат да бъдат част от техния живот.

Фирмата разполага с магазини в София и Шефилд и предстоят още нови откривания на магазини скоро.

Поздрави,
Екипът на REPLICA


The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.