Политика за Защита на Личните данни GDPR

Политика за използване на 'бисквитки' (cookies) и Политика за Защита на Личните данни GDPR

Какво представляват "бисквитките"?

Бисквитката ("cookie") представлява малък файл, състоящ се от текстов набор от информация, която даден уеб сайт прехвърля от уеб браузъра на твърдия диск на Вашия компютър, както временно, докато трае посещението Ви, или понякога за по-дълги периоди, в зависимост от вида "бисквитка". "Бисквитките" изпълняват определени функции (включително да Ви разграничат от останалите потребители на същия уеб сайт или да запаметят определена информация, свързана с Вас, като например Вашите предпочитания) и се използват от повечето сайтове, за да улеснят Вашето сърфиране.

Видове 'бисквитки' (cookies):

Задължителни
Тези бисквитки са необходими за правилната работа на платформата върху която е изграден сайта и без тях използването му би било невъзможно.

Аналитични
Тези бисквитки ни помагат да разберем каква е посещаемостта на нашия сайт, като ни дават и допълнителна информация от типа: продължителност на сесията, най-посещавани страници, брой уникални потребители отворили сайта и др.

Какви лични данни обработваме?

Този уеб сайт обработва анонимизирана информация за всички свои посетители, която се споделя с платформите на Google и Facebook, посредством Google Analytics скрипт и съответно Facebook Pixel скрипт. Събраната и съответно споделена информация е напълно анонимизирана!

Неанонимизирани лични данни се събират само и единствени при извършване на поръчка/покупка в сайта. Данните от тези поръчки се споделят само и единствено с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Споделените данни са само тези, за които вие сте дали изрично съгласие, попълвайки данните си за доставка. Тези данни се пазят за период от 5 години, съобразно действащото българско законодателство.

Сайтът е собственост на Реплика Груп ЕООД, която е регистрирана като администратор на лични данни в КЗЛД.

Ако желаете да изтриете и деактивирате бисквитките във вашия браузър, моля последвайте следния линк: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=bg

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.